Preguntes freqüents

Preguntes generals

Els vàters secs fan pudor?

No, els vàters secs moderns no fan pudor.

Totes les nostres solucions compten amb un sistema d’extracció d’aire que evita que les males olors entrin a l’interior de la cabina o bany.

S'ha de separar l'orina?

Separar l’orina és una opció que permet reduir el volum de la matèria a compostar, i en algunes circumstàncies, utilitzar-la com a fertilitzant.

Però no sempre és l’opció més adequada i convé avaluar detingudament el context. Existeixen diverses formes de fer la separació.

Per espais públics recomanem sistemes on la separació es faci de manera automàtica amb dispositius especials sense necessitat que les persones usuàries en tinguin coneixement. Si en el context es requereix un mecanisme més senzill, recomanem triar un sistema sense separació, on l’orina queda absorbida per l’aportació de serradures i es barreja amb tot el compost.

Per habitatges i instal·lacions per públics molt reduïts es pot optar per una separació d’orina senzilla, ja que comptem que les persones usuàries poden adaptar-se amb facilitat a l’ús d’un separador domèstic.

Quin tipus de paper de vàter s'ha d'usar?

Tots els papers de vàters són compatibles amb el procés de compostatge. Per motius ecològics, recomanen utilitzar paper de vàter sense blanquejar i/o fabricat de fibres reciclats.

Les tovalloletes humides no s’han de ficar al vàter sec.

Els vàters secs utilitzen productes químics?

No, el material recollit en un vàter sec es gestiona mitjançant processos biològics naturals.

Green Toilet

Quant triga a omplir-se un dipòsit?

Tenim dues mides de dipòsit, de 120 i 330 litres.

L’autonomia del dipòsit depèn de molts factors, per exemple, la quantitat de serradures que s’hi afegeix, el clima, la distribució temporal dels usos, etc.

Per dimensionar una instal·lació, considerem els següents valors orientatius:

  • 100-200 usos per al dipòsit Green Toilet 120.
  • 500-600 usos per al Green Toilet 330.

Atenció al client

Com puc contactar amb Saneseco?

Pots contactar amb nosaltres pels següents canals: