|

Aquesta és la nostra política de privacitat, en compliment del reglament europeu 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), dirigida als nostres clients, potencials clients, usuaris d’aquesta pàgina de web, els nostres proveïdors i altres col•laboradors.

Responsable del tractament de dades

  • Nom comercial: Saneseco
  • NIF/CIF: X6438990W
  • Adreça: Carrer Vinya del Forn, 17, 08635 Sant Esteve Sesrovires
  • Telèfon: +34 644 729 950
  • Correu electrònic: info@saneseco.es
  • Persona de contacte: Laura Halminen

A qui aplica aquesta política de privacitat?

Recopilem i tractem dades personals dels següents grups:

  • Clients
  • Potencials clients
  • Usuaris de la web (SANESECO)
  • Proveïdors i altres col•laboradors

La finalitat del tractament de dades

Tractem les dades dels clients per comunicar-nos amb ells i per al manteniment de la relació comercial.

Tractem les dades dels potencials clients i els usuaris d’aquesta pàgina de web per comunicar-nos amb ells i oferir-los la informació sol•licitada.

Tractem les dades dels nostres proveïdors i altres col•laboradors per mantenir la relació comercial i/o contractual amb ells.

Legitimació per al tractament de les teves dades

El tractament de les dades personals es basa en algun dels següents aspectes:

  • El consentiment
  • El consentiment
  • Els requisits legals
  • L’interès legítim de l’empresa

Les dades que tractem

Les dades que tractem són els següents:

  • Nom i cognoms
  • Adreça de correu electrònic
  • Telèfon
  • Adreça
  • Empresa o organització
  • Càrrec / títol
  • Dades de facturació (número de compte, etc.) dels clients
  • L’adreça IP de l’usuari de la pàgina web (saneseco.es)

Com obtenim les dades?

Les dades personals que tractem en Saneseco procedeixen de:

  • Comunicacions personals o digitals amb els clients, potencials clients, proveïdors i altres col•laboradors (p. ex. formulari de contacte de la web, correu electrònic, telèfon i xarxes socials)
  • La pàgina de web pot emmagatzemar l’adreça IP de l’usuari, si l’usuari accepta l’ús de les cookies

La seguretat de les dades

El tractament de les dades es realitza respectant la seva confidencialitat i s’adapten les mesures necessàries per protegir les dades. L’accés a les dades està limitat a les persones que els necessiten per a la realització de les seves funcions.

Les dades estan protegides contra l’accés no autoritzat i es vigila el seu ús. Les dades que s’envien fora de l’empresa, s’encripten sempre quan sigui tècnicament viable.

Qualsevol persona que estigui autoritzada per processar les dades (inclòs personal, col•laboradors i prestadors de serveis), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

En el cas que es presenti algun incident de seguretat, l’empresa ha de notificar al client sense demores i proporcionar informació oportuna relacionada amb l’incident.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web és xifrada o encriptat.

Comunicació de les dades a tercers

Les dades personals es poden comunicar a col•laboradors, que faciliten a l’empresa serveis, com poden ser la comptabilitat o serveis informàtics. Exigim que els nostres col•laboradors tractin les dades amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Per mantenir la pàgina web (saneseco.es), compartim algunes dades anònimes amb els següents prestadors d’eines digitals, que operen sota les seves corresponents condicions de privacitat:

  • Google Analytics: un servei prestat per Google, Inc., amb domicili a Estats Units. Més informació en: https://analytics.google.com. Google Analytics utilitza dades obtingudes mitjançant cookies per analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.
  • Hosting: SiteGround amb domicili a Espanya. Més informació en: https://siteground.es/ (SiteGround). SiteGround tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Saneseco.
  • Plataforma web: Automattic Inc., amb domicili a EUA. Més informació en: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Saneseco..

Quant temps mantenim les dades?

Tractem les dades dels clients, proveïdors i altres col•laboradors mentre es mantingui la relació comercial, o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o fiscals.

Tractem les dades dels potencials clients fins que s’hagi formalitzat la relació comercial entre el client i l’empresa

Els teus drets

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Saneseco estem tractant les seves dades personals, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • sol•licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat i verificar-los;
  • sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o incomplets;
  • sol•licitar la supressió de les dades;;
  • revocar el consentiment i oposar-se al tractament quan el tractament estigui basat en el consentiment;
  • per motius relacionats amb la seva situació particular, oposar-se al tractament de les seves dades quan es basa en l’interès legítim de l’empresa;
  • sol•licitar la limitació del seu tractament;
  • rebre les dades personals que ens hagi facilitat i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:
    • el tractament estigui basat en el consentiment o contracte, i
    • el tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

Pots exercir els teus drets enviant-nos la teva sol•licitud a l’adreça especificada a l’apartat “Contacte” d’aquesta política de privacitat. Podem demanar-te aclariments o una prova de la teva identitat abans de processar la teva sol•licitud. Podem negar la teva sol•licitud per motius especificats en la llei aplicable.

En el cas de no estar d’acord amb la manera en què tractem les teves dades, pots presentar una reclamació davant l’autoritat competent en la matèria de la protecció de dades (www.agpd.es).

Contacte

Les sol•licituds relacionades amb l’exercici dels teus drets, preguntes sobre aquesta política de privacitat o qualsevol altra comunicació ha d’enviar-se per correu electrònic a info@saneseco.es.

Pots també contactar amb nosaltres en persona o per correu postal en l’adreça:

Saneseco
Laura Halminen
Carrer Vinya del Forn, 17, 08635 Sant Esteve Sesrovires

Modificacions de la política de privacitat

Aquesta política de privacitat pot ser modificada per motius legals o altres raons. Aquesta política de privacitat va ser revisada el 23 d’octubre de 2018.

© SANESECO. Tots els drets reservats.
Avis legal | Política de privacitat | Política de cookies

Icones realitzades per Freepik

Imatges cortesia de Ekolet, Kazuba, Kekkilä, Wostman

Desenvolupada per MEGAFON