|

Que és el sanejament sec?

El sanejament sec consisteix en la implementació de sanitaris ecològics que funcionen sense aigua, una tecnologia avançada, higiènica i sostenible des del punt de vista ambiental i econòmic.

Els sanitaris secs responen a alguns dels reptes ambientals més importants als quals ens enfrontem actualment, entre ells, la dràstica reducció d’aigua dolça disponible i la contaminació dels rius, mars i aqüífers.

Els vàters secs aporten nombrosos beneficis tant per al medi ambient com per al propietari del sistema, incloent-hi un important estalvi en el consum d’aigua potable i la conservació de l’entorn. A més, fan possible instal·lar lavabos en llocs sense subministrament d’aigua i electricitat, millorant així l’accés a serveis higiènics.

Serveis

FORMACIÓ

Cursos de formació amb durada i continguts adaptables a cada sector.

ASSESSORAMENT

Estudis previs, assessorament i coordinació de projectes d’instal•lació de vàters secs.

CONSULTORIA

Estudis de viabilitat, projectes R+D i altres projectes especials.

SANESECO contribueix a la normalització del concepte de sanejament sec a Espanya, proporcionant formació i assessorament sobre aquesta tecnologia i realitzant projectes de consultoria a mesura, adaptant-se sempre a les necessitats de cada client.

La solució ideal per a cada aplicació

La tecnologia dels vàters secs ha evolucionat considerablement en els últims anys i els vàters ecològics són ara una alternativa tècnica i econòmicament viable per al sanejament.

Existeixen solucions tècniques per a tot tipus de situacions:

CAPACITAT

La capacitat dels sistemes varia des de models compactes pensats per a segones residències, fins a sistemes d’alta capacitat, que poden ser utilitzats en edificis públics o espais verds amb gran afluència de públic

INSTAL•LACIÓ

Els vàters secs es poden implementar en l’exterior o a l’interior dels edificis, tant en obra nova com en projectes de rehabilitació, en alguns casos fins i tot sense realitzar obres. La seva instal•lació és fàcil al no requerir presa d’aigua ni desguàs.

TRACTAMENT

El procés de higienització aplicat pot variar en funció del lloc d’instal•lació i el perfil dels usuaris. Els models més comuns de vàters secs es basen en el compostatge o la deshidratació, però existeixen altres processos com la incineració.

Camps d’aplicació

ESPAIS
NATURALS

Centres d’interpretació, àrees de pícnic, refugis de muntanya, etc.

SECTOR
TURÍSTIC

Càmpings, cases rurals, cases de colònies, etc.

ADMINISTRACIÓ I
SECTOR PRIVAT

Edificis d’oficines o d’habitatges, edificis públics, edificis històrics, etc.

ASSENTAMENTS
TEMPORALS

Obres de construcció, concerts i altres esdeveniments.
© SANESECO. Tots els drets reservats
Avis legal | Política de privacitat | Política de cookies
Xarxes socials
Icones realizades per Freepik

Imatges cortesia de Ekolet, Kazuba, Kekkilä, Wostman

Desenvolupada per MEGAFON