Botiga online

Kit Green Toilet 330

730,00 

Green Toilet 330 és un sistema de vàter sec pràctic, higiènic i inodor per a ús regular en instal·lacions privades o col·lectives. El conjunt és compatible amb les nostres cabines de fusta o amb una cabina d’autoconstrucció.

 • Fàcil d’usar – funciona amb serradures
 • Higiènic i sense olors
 • Dipòsit extraïble amb rodes per a fàcil gestió
 • No necessita aigua
 • No necessita electricitat
 • No genera aigües residuals
Accessoris recomanats
48,90 
36,30 
126,60 
Categoria:
Descarrega folletons

Fitxa tècnica Green Toilet 330

Fulletó Green Toilet

Contingut Green Toilet

Manual Green Toilet

Plànol Green Toilet

Caracteristiques
 • Funciona sense aigua, electricitat ni productes químics
 • Solució fiable i fàcil de gestionar
 • Respectuós amb l’entorn
 • Sense males olors
 • S’adapta a diferents intensitats d’ús
 • Bona autonomia
 • Manteniment ràpid i senzill
 • Fàcil de manipular gràcies a les rodes
 • Resistent a la intempèrie
 • Humitat regulada pel fals fons
 • Solució econòmica i ecològica
Contingut
 • Dipòsit principal Green Toilet 330, incloent-hi fals fons, tapa i canal de connexió al seient
 • Rodes
 • Xemeneia de ventilació Ø 110 mm: 2 x 100 cm de tub recte de polietilè, maniguet, colze flexible i dues abraçadores especials per a fusta
 • Mànega de lixiviats 1,5 m
 • Garrafa de lixiviats amb tap mecanitzat 20 litres

Aquest kit s’envia sobre un palet no retornable:

Embalum 1: Enviament paletitzat de 700 cm x 850 cm x 110 cm (ample x llarg x alt)

Funcionament
Green Toilet és un sistema de vàter sec de dipòsits extraïbles, basat en el compostatge de la matèria orgànica. És higiènic i senzill d’utilitzar, ja que només cal afegir una mica de serradures al vàter després de cada ús. No hi ha males olors gràcies a l’eficient ventilació. El fals fons permet drenar l’excés de líquid i mantenir un nivell d’humitat adequat per al compostatge.

L’ús de dos dipòsits intercanviables fa que la gestió del vàter sec sigui molt fàcil i higiènica. Quan el primer dipòsit s’omple, es desconnecta i es guarda tapat al costat de la cabina perquè el material comenci a compostar. En el seu lloc es col·loca el dipòsit de recanvi buit (no inclòs en aquest kit) per a poder continuar utilitzant el vàter amb normalitat. En funció de la freqüència de rotació dels dipòsits, la instal·lació es pot completar amb un compostador extern per a assegurar una perfecta estabilització de la matèria orgànica.

Per a la ventilació del vàter sec subministrem un conjunt de xemeneia d’extracció fabricat en polietilè de color negre que es connecta directament al dipòsit Green Toilet sense necessitat d’eines. El color fosc facilita que l’aire s’escalfi dins del tub, generant un flux d’aire cap a l’exterior i mantenint l’interior del bany sense olors. La xemeneia està formada per un colze flexible per a la connexió al dipòsit, un tub recte de 2 metres i dues abraçadores especials per a la fixació en fusta. El conjunt s’ha de completar amb un barret giratori d’acer inoxidable que potencia la circulació d’aire i impedeix l’entrada d’aigua de pluja al dipòsit.

El lixiviat és el líquid excedent que no s’ha evaporat o absorbit amb les serradures. El lixiviat s’acumula en el fons del dipòsit Green Toilet des d’on es condueix per gravetat cap a una garrafa. El lixiviat conté matèria orgànica, nutrients i microorganismes. Es pot repartir sota arbres o arbustos, regant amb aigua després de la seva aplicació.

Instal·lació

El subministrament inclou les instruccions d’instal·lació, ús i manteniment.

El dipòsit s’instal·la directament sota el seient del vàter, normalment format per un banc de fusta. El dipòsit s’uneix al seient amb una peça específica que garanteix una connexió estanca i higiènica. Recomanem instal·lar el canal amb la part ampla sobre el banc per a protegir la fusta. El canal no es fixa al banc, sinó que s’ha de poder moure i extreure. L’altura del canal és regulable entre 1 i 20 cm, però recomanem prestar especial atenció en què hi hagi suficient espai per a l’el gir del colze de ventilació. En la majoria d’instal·lacions l’altura lliure recomanada entre el terra i el banc és de 85-95 cm.

La xemeneia de ventilació s’instal·la normalment en la paret exterior de la cabina o edifici. Per a assegurar una eficient extracció, el recorregut del tub ha de ser el més recte possible i la xemeneia ha d’arribar per sobre de la coberta de l’edifici.

Manteniment
Quan el dipòsit està ple, es desconnecta el colze flexible de ventilació i la mànega de lixiviat. El canal del seient s’aixeca uns centímetres des de dins de la cabina per a alliberar el dipòsit. Les rodes es col·loquen a pressió, sense necessitat d’eines, i es poden canviar fàcilment d’un dipòsit a un altre. El dipòsit s’extreu lliscant-lo cap enrere.

La matèria orgànica s’ha de compostar durant 12 mesos com a mínim. El compostatge es pot dur a terme directament en el dipòsit Green Toilet o en un compostador extern adequat per a aquest ús. El compost madur es pot usar com a adob per a arbres fruiters, arbustos o plantes ornamentals.

Sempre abans de posar en ús un dipòsit, es col·loca al fons del dipòsit una capa de 10-15 cm de material sec i absorbent (serradures, palla picada, etc.).

Capacitat i camps d'aplicació
Green Toilet 330 és ideal per a instal·lacions d’ús intesiu, per exemple, en zones d’acampada, finques rústiques, horts comunitaris o ecoturisme. La capacitat del sistema es pot augmentar gràcies a la possibilitat d’adquirir dipòsits de recanvi extra.
Informació tècnica

Dimensions del dipòsit

66 cm x 82 cm x 90 cm (ample x llarg x alt)

Pes del subministrament

26 kg

Xemeneia de ventilació

Ø 110 mm, longitud 2 x 100 cm

Mànega de lixiviat

Ø 32 mm, longitud 150 cm