Botiga online

Dipòsit de recanvi Green Toilet 330

550,00 

Aquest dipòsit de recanvi és un complement per a vàters secs equipats amb el sistema Green Toilet 330. El dipòsit de recanvi permet minimitzar la manipulació de la matèria orgànica i ampliar la capacitat del vàter mitjançant la rotació de diversos dipòsits.

  • No necessita aigua
  • No necessita electricitat
  • No genera aigües residuals
Categoria:
Descarrega folletons

Fitxa tècnica Green Toilet 330

Fulletó Green Toilet

Manual Green Toilet

Plànol Green Toilet

Caracteristiques
  • Complement del sistema Green Toilet 330
  • El depòsit de recanvi facilita la gestió del vàter
  • Permet minimitzar la manipulació de la matèria orgànica
  • Inclou barret per a la sortida de ventilació
  • Protegit de la pluja gràcies a la tapa tancada
  • Humitat regulada pel fals fons
  • Les rodes (no incloses) es poden canviar fàcilment d’un dipòsit a un altre
Contingut

Dipòsit de recanvi Green Toilet 330, incloent-hi fals fons, tapa tancada i barret per a la sortida de ventilació.

Aquest kit s’envia sobre un palet no retornable:

Embalum 1: Enviament paletitzat de 700 cm x 850 cm x 110 cm (ample x llarg x alt)

Atenció: aquest conjunt no inclou la cabina, el dipòsit principal ni els accessoris per a la ventilació i l’evacuació del lixiviat. Disposem de kits complets, cabines prefabricades i plànols per a l’autoconstrucció. Consulta’ns opcions!

Funcionament
Green Toilet és un sistema de vàter sec de dipòsits extraïbles, basat en el compostatge de la matèria orgànica. És higiènic i senzill d’utilitzar, ja que només cal afegir una mica de serradures al vàter després de cada ús. No hi ha males olors gràcies a l’eficient ventilació. El fals fons permet drenar l’excés de líquid i mantenir un nivell d’humitat adequat per al compostatge.

L’ús de dos dipòsits intercanviables fa que la gestió del vàter sec sigui molt fàcil i higiènica. Quan el primer dipòsit s’omple, es desconnecta i es guarda tapat al costat de la cabina perquè el material comenci a compostar. En el seu lloc es col·loca el dipòsit de recanvi buit per a poder continuar utilitzant el vàter amb normalitat. En funció de la freqüència de rotació dels dipòsits, la instal·lació es pot completar amb un compostador extern per a assegurar una perfecta estabilització de la matèria orgànica.

Instal·lació
El dipòsit de recanvi és compatible amb qualsevol instal·lació de vàter sec equipat amb el sistema Green Toilet 330.
Manteniment
Quan el dipòsit està ple, es desconnecta el colze flexible de ventilació i la mànega de lixiviat. El canal del seient s’aixeca uns centímetres des de dins de la cabina per a alliberar el dipòsit. Les rodes es col·loquen a pressió, sense necessitat d’eines, i es poden canviar fàcilment d’un dipòsit a un altre. El dipòsit s’extreu lliscant-lo cap enrere.

La matèria orgànica s’ha de compostar durant 12 mesos com a mínim. El compostatge es pot dur a terme directament en el dipòsit Green Toilet o en un compostador extern adequat per a aquest ús. El compost madur es pot usar com a adob per a arbres fruiters, arbustos o plantes ornamentals.

Sempre abans de posar en ús un dipòsit, es col·loca al fons del dipòsit una capa de 10-15 cm de material sec i absorbent (serradures, palla picada, etc.).

Capacitat i camps d'aplicació
Green Toilet 330 és ideal per a instal·lacions d’ús intesiu, per exemple, en zones d’acampada, finques rústiques, horts comunitaris o ecoturisme. La capacitat del sistema es pot augmentar gràcies a la possibilitat d’adquirir dipòsits de recanvi extra.
Informació tècnica

Dimensions del dipòsit

66 cm x 82 cm x 90 cm (ample x llarg x alt)

Pes del subministrament

18 kg