Botiga online

Kit de neteja i manteniment

48,90 

Aquest kit inclou els productes recomanats per a la neteja i el manteniment del vàter sec Green Toilet. El netejador probiòtic eMC és un producte concentrat multiusos per a la neteja del bany i altres espais de la casa. L’accelerador de compostatge Elgan ajuda a optimitzar el funcionament del vàter sec. El kit inclou dues ampolles polvoritzadores especials que funcionen en totes les posicions i faciliten les tasques de neteja i manteniment.

Categoria:
Caracteristiques
  • Neteja eficaç sense substàncies nocives amb eMC Llimona
  • Elgan potència a procés de compostatge i elimina olors
  • Innovadora ampolla polvoritzadora facilita l’aplicació dels productes
Contingut
  • eMC Llimona netejador concentrar 0,5 l
  • Elgan accelerador de compostatge 1,0 l
  • 2 ampolles polvoritzadores multiposició
Aplicació

El netejador multiusos concentrat eMC Llimona conté microorganismes beneficiosos que ajuden a descompondre la brutícia per a una neteja més fàcil. És un producte altament concentrat del qual es dilueix una poca quantitat en aigua (1-5 ml de producte en 500 ml d’aigua). No conté cap mena de substància química nociva perillosa i és totalment respectuós amb el medi ambient.

D’altra banda, els microorganismes que conté Elgan acceleren el procés de compostatge de la matèria orgànica i afavoreixen la desaparició de microorganismes no desitjats.

Evita la putrefacció i elimina males olors.

Recomanem polvoritzar Elgan sense diluir al dipòsit Green Toilet 1-2 vegades a la setmana.

Informació tècnica

Volum: eMC Llimona 0,5 l / Elgan 1,0 l

Ingredients eMC: microorganismes, alcohol, essència de llimona, àcid cítric, melassa i olis de llima, oli de taronja, oli de pi i citronel·la

Ingredients Elgan: àcid làctic, bacteris fotosintètics, llevats i bacteris de processament d’hidrocarburs, melassa de canya de sucre i aigua